you'll be comming back for more.

 

who doesn't look for someone to hold.

packar för fullt:
hr dock tagit en liten paus som ni kanske märker. har lite panik över att det är så mycket saker i min väska , vill inte packa ur något och sen vill man ha nya saker med sig hem. hur ska det gå ihop? problem två är att jag inte hittar mina älskade svarta jeans?! har letat överallt och dom är totalborta.. har inga andra bra jeans utom ett par som blivit hål i. får helt enkelt gå utan byxor på dopet imorgon? vi säger så!


ikväll ska det gosas med familjen innan det blir helt fullspäckat imorgon med en hel drös med saker. ska luska fram någon bra film tänkte jag ifall det inte finns något på tv:n.  annars? har inte riktigt fattat att tåget mot arlanda går imorgon och att vi flyger iväg tidigt tidigt på söndagsmorgonen. men ni så bra det ska bli!
bild från allahjärtansdadlunchen med fi. innan jag gick dit som ni vet (;

a little bit of heaven.

en skön lugn kväll hemma var precis vad jag behövde. vore trevligt att kunna dela kvällen med någon men det kan man ju göra vilken anna kväll som helst. har (med lite hjälp av f.d sambo) insett att jag lätt springer iväg när någon börjar visa intresse och att jag har lite svårt att helt och hållet släppa in folk i mitt liv. vet inte varför jag håller på med det men så enkelt är det.  
hade himla fin lunch med fia idag och efter det en väldigt härlig stund med mormor och morfar. åh vad ni är fina. traskade efter det omkring i åtvidaberg i snö ch blask med mina fräsiga klackskor för att få lite kvalitetid med mig själv. trivs så bra när jag får piffa till mig sådär ibland och inte ha någon tid att passa. 
köpte tillslut ben&jerry-glass till migsjälv och hamnade framför den fina filmen "a little bit of heaven". blev tippsad om den filmen av sofia så klart att det blev just den. himla bra val måste jag säga! jättemysig/rolig/härlig/fin film som är mycket värd att se. kommer garanterat att kika på den igen kan jag lova. nu ska jag sova och drömma fina drömmar hade jag tänkt för imorgon ska jag se till att ha allt till mexico färdigpackat innan det blir en dejt med amanda på eftermiddagen. ha det fint
 
 
 
 

and i like it.

vilken passion! ehe , gillar att dom går in för det. bild från 9gag. alltid lika trevigt sällskap!
Photo-graph-er-s

it's holding me back.

så var det alla hjärtans dag och nedräkningen fortsätter. har gjort mig i ordning och tagit på mig klackarna för att ta en tur till sandelius och luncha med fia på hennes rast. sen ska det inhandlas någon tidning, solkräm  och lite annat trevligt innan det bär av till mormor för en fika. vi hörs senare! 
 

i had my colour.

sitter i dnb:s kundservicetelefonkö. det bjuds på lugna favoriter som det verkar hahah
idag ska det fixas mycket, shorts ska sys upp, p-piller ska fixas och nu sätter jag över mina norska pengar till mitt svenska konto. insåg igår hur snart det egentligen är till vi reser iväg jag och mathilda! tåget mot arlanda går klockan fem efter en fullspäckad lördag. tjatar om det hela tiden med det ska bli så bra. 
 
har varit galet sugen på att tattuera mig ett tag. det släppte lite men nu är jag inne på en vit tattuering. lite mindre synlig men den finns ändå där. det tål att tänkas på! 
 
Tumblr_livfdkmi7h1qhcrk1o1_500_large

shame on the both of us.

även jag har hunnit med lite semelätande idag. att det ska vara så gott? 
har också varit moraliskt stöd vid en borttagning av p-stav och kvällen vigs åt städning av mitt hemskt stökiga rum. tanken är också att rensa lite sommarkläder och lägga dom i mexicohögen. wihhaaaa 

 

stay with me.

 
härliga måndag! 
kom alldeles hem från en dag i linköping. ha hunnit med en hög med ärenden plus lite solning och en långfika med mathilda och daniel. himla trevligt! pengar till resan är fixade och vaccinationerna är även dom klara så nu är det bara att packa och åka. kvällen spenderas på innebandyplan med ett härligt gäng. har även fått för mig att gym/gåskorna ska packas ner till mexicoresan. troligtvis kommer dom inte att användas men det är tanken som räknas! eller... ae nu ska det bytas om. kos
 
himla lycklig.

i don't even know why.

hemma från en helg i backen. riktigt mysigt att bo sådär i en liten stuga med familjen. dock var inte jacob med då han har blivit stor och fixat jobb,lägenhet och allt ni vet. vi kom hem mycket tidigare än planerat så jag ska hinna med och träffa tjejerna ikväll. mycket trevligt. vi ska till petra och fika allihopa och så ska hon prata om ett sminkmärke eller liknande som hon säljer så vi ska få testa lite en liten presentation och sådär. 
 
alldeles nu tror jag visst att jag måste göra mig iordning lite. vore trevligt om inte hela jag såg ut att ha åkt i en bil fem timmar idag. tjola! 




you bring me to my knees.

aloha! 
ensam hemma även idag för ovanlighetens skull. dock harjag en hög med saker på att-göra-listan idag. lite saker att fixa här hemma, det ska packas, plockas undan skottas och inte minst ska jag beställa mexicanska pengar så jag kan växla in lite nästa vecka. helt galet egentligen hur snart det är vi åker till mexico! på torsdag hänger jag på familjen till säffsen och åker lite slalom och när jag kommer hem är det mindre än en vecka kvar?! uuunderbart! 
 
är förövrigt galet nervös inför imorgon och mötet med chefen på BOND. har förberett kläderna som jag ska ha på mig, ska lägga ner viktiga papper som jag inte får glömma i väskan och alldeles ska jag hoppa in i en dusch så jag inte åker in med fettigt hår eller något i den stilen. det vore lite halvpanik känner jag. 
 
tror att jag ska försöka få tag i någon ensam själv och tvinga honom/henne att umgås med mig lite senare. så länge kan ni titta och njuta(?) av den här videon. hahah lite trevligt måste jag säga, beyonce lämnar för ett ögonblick ut micken i publiken och vipps.. (;  

just saying


destiny leaves it's mark.

lalalallalaaaaa..
lite halvt rastlös såhär på måndagsmorgonen. tur att jag inte ska vara arbetslös hela mitt liv kan jag lova. mår för övrigt betydligt bättre idag så imorgon ska jag hitta på någonting trevligt! vi får se vad det blir men något spännande kan vi hoppas på. 
nu har vi lite housewifes på tv:n så jag får lite drama i mitt liv. inte bästa tv-programmet men det får allt duga. imorgon börjar dock två (förhoppningsvis) bra program. något som hette "arrow" och sen hissen med filip och fredrik. båda programmen ska vara på femman sådär 8-10 skulle jag chansa på? arrow är lite av ett wildcard men ett program med filip och fredrik kan aldrig gå fel så det ska jag inte missa! 
 

we will never know for sure.

dumma söndag gå och lägg dig. 
taggade galet till innebandymatchen ikväll.  det skulle bli lite  av en come-back match för mig men så vaknar jag upp och är sjuk. riktigt lyckat! varför blir alla sjuka precis när de inte vill det? jag menar iallafall jag lyckas pricka in semestrar och liknande. så det får bli en filmdag hemma i huset istället. ska bara ta och hitta en bra film först sen kommer det bara rulla på. jag som skulle träffa mathilda imorgon och allt med. ta vaccination till resan och ha det trevligt. himlans... samtidigt kunde det varit mycket värre så ska kanske inte belaga mig så mycket ändå. dock får ni ingenting intressant att läsa här mer idag tyvärr. hoppas ni har det fint. 
 
himla söndagshet tjej. kanske inte

you don't have to go.

morning sunshines. 
ääääntligen helg! eller? för de stackars arbetslösa går alla dagar ihop på något lustigt vis. gör mig inte så mycket ändå. snart ska även jag ha lite att göra får vi hoppas! idag är det förövrigt inte vilken lördag som helst för min fina pappa och hans bror fyller år idag. det blir att gratta dom imorgon med hela tjocka släkten. det blir grejer det! 
nu vet jag ärligt int alls vad som ska göras. har ingenting planerat över huvud taget så det blir något random skulle jag tro. kanske får jag tag i någon som inte heller gör ett dyft eller så kanske det blir att måla lite? det är inte helt fel det heller. här får ni förresten en låt som spelas om och om igen på min spotyfy. 
 
 

love what you have.

vet inte vad jag ska säga. är så himla lycklig. skulle bara vilja ut på gatan och dansa och ropa av glädje så alla kan se hur bra allt är! har nämnligen fått svar från chefen på bond alldeles. jag kan bli erbjuden att jobba som timvikarie från och med nu och sen sommarjobba (heltid) från 15/5 till sista augusti. kunde nog inte varit bättre helt ärligt. ska dit och träffa henne nästa onsdag och börjar redan bli lite smånervös inför det! ioförsig har jag träffat henne förut och vet att hon är jättetrevlig och nu hittar jag till avdelningen så det ska nog lösa sig. om allt går som det vill får jag jobbet och drar jag och amanda och provar på livet som aupair i fina australien efter det i höst. skulle vara helt fantastiskt! 
vädret är på topp ute i gamla åtvidaberg så nu ska jag dammsuga lite snabbt här inne och gå et promenad i fina solen. bra start på dagen, check!!